Kontakt Telefonnummer till Mistelskolan 072-22 99 777


Telefonnummer till Bäret 0707-82 22 62


Adress:

Irsta Kyrkby 4

725 97 Västerås


Epost: misteln@mistelskolan.se


Ansök


Du kan när som helst göra en intresseanmälan för ditt barn och ställa barnet i vår egen kö. Både till förskolan och skolan. Anmälan är ej bindande. Syskon har förtur om de står i vår kö. Ni blir uppringda det året som barnet ska ev börja hos oss för att se om ni fortfarande är intresserade. Det är bra att anmäla sig i tid eftersom vi strävar efter att ha små grupper.


Förskoleplatsen och fritidsplatsen söker du sedan officiellt via Västerås Stad, klicka på länken här nedan så kommer du till sidan där du loggar in med din e-legitimation för att ställa ditt barn i kö hos oss. När det sedan börjar närma sig ert önskade placeringsdatum får ni ett platserbjudande som båda vårdnadshavare måste acceptera.


http://www.vasteras.se/barn-och-utbildning/forskola/ansok-eller-sag-upp-plats.html


För mer information, kontakta vår köansvarige, Malin Smystad, 070-456 71 95Hitta hit


Vi finns i Irsta kyrkby, ca 10 minuter från Västerås city.

Åk igenom Irsta, vid kyrkan svänger du in framför kyrkporten i muren, det är en stor och bred infart längs med gamla Stockholmsvägen. Fortsätt rakt fram så du har kyrkan till vänster om dig och en stor vit stenputsat villa till höger. Du åker nu parallellt med gamla Stockholmsvägen. Du har strax åker på båda sidor om dig, en bit framför dig finns en gul enplansvilla. Sväng upp för en liten backe tills du kommer fram till en bom, nu ser du vår röda förskola Bäret och lite längre fram ligger det gröna skolhuset. Välkommen!


Mistelskolan & Förskolan Bäret

Hos oss blir ditt barns tid ett äventyr!


      Följ oss på Facebook ----->

Öppetider: 7-17

(kan ändras vid behov)www.mistelskolan.se © 2019